Spellbreak hlásí 5 milionů hráčů | Novinky

Spellbreak hlásí 5 milionů hráčů

  • 23. 9. 2020, 22:25
  • Martin Nejedlý

Free-to-play akční fantasy battle royale hra dosáhla za necelý měsíc fantastických úspěchů a tak se nemůžeme na vývojáře zlobit, že se chtějí trochu pochlubit.

Akční fantasy hra se spoustou létání, kde přežije jen ten nejsilnější, přišla na PS4 (a další platformy) teprve začátkem měsíce a hned jako free-to-play titul. Nyní se autoři rozhodli pochlubit nezanedbatelným úspěchem jakým je pět milionů hráčů a víc než čtyři miliony odsledovaných hodin skrze Twitch. Vydali k tomu pěknou grafiku, díky které víme, že na prvním místě v počtu hráčů jsou Spojené státy, poté Japonsko a nakonec Brazílie. Nevede si špatně ani oficiální Discord kanál, který má přes 300 tisíc uživatelů, kteří už nažvanili přes milion a čtvrt minut řeči. A to všechno pouze v plné verzi, nepočítá se do toho žádná alpha ani beta verze.

Zdroj: Proletariat Inc.

Vývojáři z Proletariat pohovořili i o dalším rozvoji hry, kam plánují přidat "Kapitoly", což by mělo být něco ve stylu sezón v jiných hrách. Více informací ale zatím nevíme, protože autoři mají plné ruce práce se hrou, která jim pod rukama poměrně vyrostla. My jim úspěch samozřejmě přejeme, protože v dnešní velké konkurenci to vůbec není samozřejmost.

Pokud vás hra zajímá, není nic jednoduššího než si jí stáhnout a vyzkoušet, je z cela zdarma.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.