Soundtrack ke Ghost of Tsushima vyjde současně s hrou | Novinky

Soundtrack ke Ghost of Tsushima vyjde současně s hrou

  • 3. 7. 2020, 07:34
  • Jan Válek

Hudební doprovod v této hře bude hrát důležitou roli, vychutnat si ho budete moci i samostatně a nyní přinášíme ochutnávku.

Na Ghost of Tsushima se čekalo dlouho a k jejímu vydání dojde v pátek 17. července a zároveň stejný den vychází i samostatný soundtrack, který si půjde zakoupit jak digitálně, tak fyzicky – i když v tomto směru nemáme potvrzeno, že by opravdu měl vyjít i na českém trhu.

The Way of the Ghost | Ghost of Tsushima (Music from the Video Game)

Tvůrci ze studia Sucker Punch se rozhodli vyslyšet přání fanoušků, kteří se právě samostatného vydání hudby ze hry dožadovali. Už zveřejňované trailery totiž jasně ukazovaly, jak velkou a důležitou roli zde bude hudba mít pro dokreslení atmosféry.

Soundtrack je možné již nyní předobjednat, respektive si ho dát mezi oblíbené, pokud využíváte některou ze známých virtuálních hudebních knihoven. Kompletní seznam služeb najdete zde. Zároveň již nyní je k dispozici jedna skladba - The Way of the Ghost (feat. Clare Uchima). Mimochodem kromě CD verze obsahující dva disky má soundtrack v budoucnu vyjít i na klasické vinylové desce, což bude určitě krásný sběratelský kousek.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.