Sony zřejmě plánuje dražší verzi PS Plus | Spekulace

Sony zřejmě plánuje dražší verzi PS Plus

  • 11. 8. 2021, 10:39
  • Jaroslav Pazdera

Akvizice populární anime služby Crunchyroll může znamenat snahu o dohnání Xboxu a jeho Game Passu.

Server Eurogamer informoval o akvizici, kterou se povedlo Sony v těchto dnech dokončit. Za téměř 1,2 miliardy dolarů koupila populární streamovací síť Crunchyroll. Ta se soustředí na anime obsah a má více než 120 milionů registrovaných uživatelů. Sony si tak chce doplnit portfolio vlastních streamovacích služeb a podle zákulisních informací také uvažuje o nové, dražší, verzi premium PS Plus, která by právě Crunchyroll nabízela jako součást předplatného.

V našich končinách to asi není extra využívaná služba a tak se dá očekávat, že minimálně z počátku nebude tato služba určena pro nás, ale je vidět, že Sony začíná něco vymýšlet, protože Xbox Game Pass ji skutečně zatápí. V rámci předplatného nabízí nejen obří databázi her, ale také občas day one premiéry nových titulů. Je jen otázka času, než Sony nabídne něco obdobného, případně více rozšíří svou službu PS Now.

Zdroj: oficiální web distributora
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.