Sony v Anglii parádně vyzdobila metro u příležitosti začátku prodeje PS5 | Novinky

Sony v Anglii parádně vyzdobila metro u příležitosti začátku prodeje PS5

  • 18. 11. 2020, 16:06
  • Jaroslav Pazdera

PR oddělení Sony dělá vše proto, aby zahájení prodeje bylo ve velkém stylu, i když to světová situace nedovoluje.

Začátek prodeje PlayStation 5 je velká událost, která je ale hodně pokažená pandemií koronaviru. Díky tomu není možné pořádat žádné speciální prodejní akce, reklamní propagace a půlnoční prodeje. I tak se ale Sony snaží svou novou konzoli prezentovat, jak jen to jde. Velmi vtipně na to šli v Londýně, kde použili klasický symbol pro stanice metra, což je červené kolečko a doplnili ho stejnými ukazateli, jen ve stylu dalších tlačítek ovladače DualSense.

Reklamní polepy jsou potom také ve vestibulech a na zastávkách, ale změny se dočkaly i názvy samotných stanic. Mile End je nově podle Milese Moralese Miles End, Seven Siters je nově Gran Tusismo 7 Sisters, West Ham se stal Horizon Forbidden West Ham a Lancester Gate je nyní Ratchet and Clankaster Gate. Je vidět, že PR oddělení Sony je hravé a i v těchto nelehkých situacích umí zaujmout. Ostatně sami se podívejte na reálné snímky.

Prodeje nové konzole se pomalu připravují a spousta hráčů u nás by měla zítra mít svou bednu. Uvidímě, jak hladce doručování půjde a zda se povede vyřídit co nejvíce objednávek.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.