Sony údajně pracuje na bezdrátových sluchátkách ve stylu AirPods | Spekulace

Sony údajně pracuje na bezdrátových sluchátkách ve stylu AirPods

  • 17. 2. 2023, 22:01
  • Jaroslav Pazdera

Další kus příslušenství do sbírky.

Kromě PlayStation 5 Sony během poslední doby připravila celou řadu příslušenství. Z těch nejnovějších je to zajímavý (ale hodně drahý) ovladač DualSense Edge, případně ještě zajímavější (a ještě dražší) PSVR2 set, který vyjde za pět dní. Evidentně to ale není všechno, protože server Insider Gaming přišel s informací, že dalším zajímavým hardwarem jsou bezdrátová sluchátka ve stylu AirPods. Tedy malé pecky do uší s krabičkou pro dobíjení a logem PlayStationu.

Jejich vývoj údajně probíhá pod krycím jménem Project Nomad a měla by vydržet pět hodin provozu, což není úplně moc, ale na druhou stranu se asi nedá očekávat, že budou myšlena jako plnohodnotná sluchátka pro seance v Call of Duty. Přesto by ale měla nabízet pokročilé funkce jako klasická náhlavní sada. Kdy sluchátka dorazí není jasné, ale mělo by to být někdy během následujícího fiskálního roku, tedy zhruba do března 2024. Rozhodně se ale připravme na vyšší cenu, jak originální příslušenství mívá.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.