Sony představila upravitelný ovladač DualSense Edge | Novinky

Sony představila upravitelný ovladač DualSense Edge

  • 24. 8. 2022, 23:46
  • Jaroslav Pazdera

Vyměnitelné komponenty, nastavitelné parametry a prakticky neomezená životnost.

DualSense Edge je speciální ovladač, který je hodně upravitelný a nastavitelný podle vašich potřeb. Můžete si upravit tlačítka, nastavit zóny kloboučků, nastavit si různé profily a přepínat mezi nimi. Každá spoušť má nastavitelnou dráhu, citlivost a reakci. Příbude také nové tlačítko pro ovládání různých funkcí jako hlasitost hry nebo hlasového chatu. Super budou určitě zadní pádla, která budete moci nastavit libobolným tlačítkům.

Ovladač bude dodán se třemi různými kryty páček, které si budete moci zvolit. Jedná se o standardní, vysokou a nízkou. Vyměnit si ale budete moci kompletní modul analogové páčky. Pokud tedy začne páčka driftovat, vyměníte jednoduše modul a budete moci ovladač používat dále. Stejně tak budou vyměnitelná pádla.

Zatím nevíme, kdy bude ovladač k dispozici, ale bude to zřejmě někdy během příštího roku a to za zatím neznámou cenu, která ale nebude malá. Ovladač navíc bude dodán s obalem pro přenášení a speciálním opleteným USB kabelem.

DualSense Edge Wireless Controller Reveal Trailer | PS5
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.