Sony pracuje na nové službě se spoustou hodně zajímavých výhod | Spekulace

Sony pracuje na nové službě se spoustou hodně zajímavých výhod

  • 3. 12. 2021, 22:33
  • Jaroslav Pazdera

Spekulace Bloombergu hovoří i o hrách z PS1, 2, 3 a podobně.

Že je Sony se službou předplatného oproti Xbox Game Pass trochu pozadu víme delší dobu. Předplatné PS Plus sice funguje dobře, ale konkurovat nemůže a služba PS Now není zdaleka tak rozšířená. Pokud je ale pravda to, o čem spekuluje aktuální zpráva serveru Bloomberg, tak se máme na co těšit.

V přípravě je údajně nová služba, která má zatím krycí název Spartacus a nabídne tři režimy předplatného. První úroveň bude víceméně klasické PS Plus, druhá úroveň nabídne knihovnu PlayStation 4 a 5 her, ale ta třetí, to je trochu jiné kafe. Ve spojení s třetí úrovní předplatného Bloomberg hovoří o tom, že se dostaneme nejen ke streamu her, demům a dalším věcem, ale hlavně také ke knihovně titulů z PlayStation 1, 2, 3 a dokonce také PSP. Prozatím absolutně netušíme, jak by tohle mělo fungovat, ale zřejmě by šlo o nějakou formu emulátoru. Tohle by mohlo definitivně vyřešit problémy s kompatibilitou her z předchozích generací a nabídnout obrovský bonus, který by dával smysl pro vyšší předplatné.

Žádné podrobnější informace prozatím nejsou, ale tohle budeme hodně sledovat!

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.