Sony oznamuje věrnostní program PS Stars | Novinky

Sony oznamuje věrnostní program PS Stars

  • 14. 7. 2022, 21:18
  • Jaroslav Pazdera

Budeme moci sbírat body a získávat za ně odměny včetně slev do PS Store.

Sony na svém blogu oznámila bezplatný věrnostný program pro majitele PlayStationů s označením Stars. Ten bude nabízet odměny, které můžou být ve formě herních předmětů, her, ale také kreditu do PlayStation peněženky. Spuštění je plánováno na konec roku a mělo by se jednat o formu různých úkolů jako třeba zkusit nějakou hru, zúčastnit se turnaje, být první kdo má platinovku a podobně. Body bude moci získávat každý a následně si svou odměnu vybere z pravidelně obměňovaného katalogu odměn.

Podle příspěvku na blogu momentálně probíhá testování odezvy a funkčnosti, aby posléze najel ostrý provoz někdy koncem roku. Prozatím se to zdá jako docela dobrý nápad jak nenásilně odměnit hráče za různé akce. Samozřejmě hodně záleží na tom, jaké budou úkoly a odměny, ale to se dozvíme až později.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.