Sony možná už příští týden představí náhradu za PS Plus | Spekulace

Sony možná už příští týden představí náhradu za PS Plus

  • 25. 3. 2022, 20:25
  • Jaroslav Pazdera

Podle agentury Bloomberg je oznámení na spadnutí.

Respektovaná agentura Bloomberg na základě svých zdrojů tvrdí, že v příštím týdnu Sony oficiálně oznámí svou reakci na konkurenční Xbox Game Pass. O přípravě takového projektu už se mluví delší dobu a zatím ho známe pod krycím názvem "project spartacus". Jak už víme, služba by měla kombinovat PS Plus a PS Now (které u nás nefunguje) a na výběr by měly být tři varianty: Essential za 10 dolarů, Extra za 13 a poslední Premium za 16 dolarů. Varianta Extra nabídne katalog her ke stažení, zatímco verze Premium nabídne možnost streamování her. Je otázka, jaké varianty budou dostupné u nás, každopádně základní verze Essential by měla odpovídat momentálnímu PS Plus. Zatím ale nevíme, jestli bude možnost zaplatit si se slevou třeba na rok, nebo se bude jednat o čistě měsíční platby (což by službu trochu prodražovalo).

Dražší varianty předplatného by navíc měly nabídnout hry ze série Classic, poté možnost vyzkoušet si některé nové hry v prodloužených zkušebních verzích a očekáváme ještě nějaké výhody, protože tohle by Xbox Game Pass opravdu nemohlo konkurovat. Připomeňme, že služba od Microsoftu nabízí třeba některé úplně nové hry hned v první den vydání a v rámci předplatného. Všechny tyto informace jsou samozřejmě zatím jen spekulacemi a jedná se o úniky velmi ranných návrhů, nicméně pokud má Bloomberg pravdu, příští týden se možná něco dozvíme (ostatně ve středu by měly být představeny nové PS Plus hry).

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.