Snowrunner vyjde na PS5 koncem května | Novinky

Snowrunner vyjde na PS5 koncem května

  • 4. 4. 2022, 14:30
  • Jan Válek

Nový trailer oznamuje datum vydání, na co se těšit v next gen verzi?

SnowRunner, tedy simulátor jízdy v terénu, sklidil velký úspěch. A tvůrci nás ostatně stále zásobují novým obsahem v rámci DLC balíčků – první sezónu jsme zhodnotili i v samostatném článku. Hra vyšla koncem dubna 2020 a nyní, po dvou letech, se dočkáme i její plnohodnotné PS5 verze.

Do otevřeného světa plného nástrah na zdolání v rámci doručování nákladu se vydáme poslední květnový den – tedy 31. května 2022. Datum vydání prozradil aktuální trailer, který si můžete pustit níže. Tvůrci slibují krásné vizuální zpracování díky 4K rozlišení v 60FPS. Terén pod svými koly navíc budete ještě více cítit díky haptické odezvě ovladače DualSense.

A ještě jedna dobrá zpráva na závěr – majitelé PS4 verze hry získají upgrade na next-gen edici úplně zdarma. Já si na závěr jen musím postesknout – škoda, že žádné z bohatých DLC balíčků neobsahuje žádné trofeje, čímž se u mě lehce snižuje motivace k hraní.

SnowRunner - Release Date Reveal Trailer | PS5
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.