Sniper Ghost Warrior Contracts 2 vyjde v červnu + gameplay trailer | Novinky

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 vyjde v červnu + gameplay trailer

  • 4. 3. 2021, 15:34
  • Martin Nejedlý

Hra míří na současnou i novou generaci konzolí.

Společnost CI Games oznámila oficiálně Sniper Ghost Warrior Contracts 2 také pro PlayStation 5, doposud byla potvrzena jen verze pro PS4. Kromě toho jsme se dozvěděli termín příchodu hry do prodeje – 4. červen letošního roku. Podívat se můžete níže také na nově zveřejněný gameplay trailer ze hry:

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 - Gameplay Reveal Trailer (2021)

Všichni fanoušci odstřelovačích pušek se mohou těšit na další nálož zábavy. Nicméně pokud nechcete jen sniperovat, půjde řadu situací řešit i ve stealthu či souboji nablízko. Ale kdo takový by si zrovna Sniper Ghost Warrior pořizoval, že? Také v Contracts 2 nás čeká střílení na naprosto extrémní vzdálenosti. Oproti předchozím hrám tvůrci potvrdili vylepšení celého herního enginu a ještě reálnější zážitek i právě možnosti odstřelování na delší vzdálenosti než kdy dříve.

Hra bude obsahovat pět nových map a na nich 20 nových kontraktů. Všechny půjde hrát opakovaně a zvolit jiný postup pro odemknutí většího množství odměn. Gameplay záběry vypadají hezky a termín vydání 4. června je přesně za tři měsíce, takže už nezbývá až tak dlouhé čekání.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.