Službu PS Plus si platí rekordní počet uživatelů | Novinky

Službu PS Plus si platí rekordní počet uživatelů

  • 2. 2. 2022, 15:49
  • Jaroslav Pazdera

Do padesáti milionů už není daleko. Udělá s tím něco Project Spartacus?

Sony oznámila, že ke konci posledního čtvrtletí, tedy ke konci roku 2021, dosáhla rekordního počtu předplatitelů. Počet aktivních členů stoupnul na 48 milionů, což je zhruba o půl milionu více než o rok dříve, ale zjevně jsou tu ještě mezery. V Sony určitě doufají, že nový impuls by mohl být spekulovaný Project Spartacus, ted předplatné ve stylu konkurečního Xbox Game Pass. Ten má mimochodem k letošnímu lednu 25 milionů předplatitelů, ale dá se očekávat, že po nejnovějších akvizicích čísla půjdou nahoru.

Project Spartacus by měl nabídnout několik úrovní předplatného a měl by v sebe integrovat jak PS Plus, tak PS Now (které u nás zatím není dostupné) a dost možná i další mediální katalogy (jako dříve testovaný filmový). Zatím se neví, kdy by měla služba dorazit, ale podle spekulací by to mohlo být v nadcházejících měsících jako reakce právě na Game Pass.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.