Slevová akce Summer Sale pokračuje, nově i krabicové hry | Témata

Slevová akce Summer Sale pokračuje, nově i krabicové hry

  • 3. 8. 2022, 09:26
  • Martin Nejedlý

Odstartovala druhá část velké letní slevové akce na PlayStation hry, vybíráme ty nejzajímavější.

Společnost Sony dnes 3. 8. 2022 odstartovala velkou slevovou akci na stovky titulů. Nabídka se pochopitelně liší, ale promo probíhá jak u klasických prodejců na krabicové verze her, tak digitálně v obchodu PS Store. Zvýhodněné ceny platí od dnešního dne do 21. srpna v případě krabicových verzí, digitální akce končí již 18. 8. 2022.

Trošku netradičně si nejprve řekneme o nabídce v oblasti fyzických krabicových verzí. Zchladit se v perných letních dnech můžete například u Horizon Forbidden West, jejíž PS5 verzi nyní pořídíte za 999 Kč, PS4 pak za 899 Kč. Pro opravdové fajnšmekry je připravena také akční cena speciálních edicí nejnovějšího dílu této série.

Horizon Forbidden West
Název hry

Horizon Forbidden West

Datum vydání

18. 2. 2022

Aktuální cena na PS Store

937 Kč

Vývojář

Guerrilla Games

Žánry

Akce, RPG, Dobrodružná

Milovníci závodů a rychlých aut si přijdou na své s letošní novinkou Gran Turismo 7, která je nyní pro PS5 hráče dostupná v ceně 999 Kč, PS4 verze za 899 Kč. Pokud patříte mezi fanoušky Jina Sakaie, potěší vás také rozšířená verze Ghost of Tsushima Director’s Cut v dočasné ceně 999 Kč pro PS5 a 899 Kč ve verzi pro PS4. Nabídka krabicových her ve slevě čítá přes sedmdesát her a kompletní přehled najdete třeba na Alze.

Gran Turismo 7
Název hry

Gran Turismo 7

Datum vydání

4. 3. 2022

Aktuální cena na PS Store

1 899 Kč

Vývojář

Polyphony Digital

Žánry

Závodní

Ghost of Tsushima
Název hry

Ghost of Tsushima

Datum vydání

20. 8. 2021

Aktuální cena na PS Store

1 899 Kč

Vývojář

Sucker Punch Productions

Žánry

Akce, Dobrodružná, RPG

Přesuňme se již do digitálních vod, kde je zlevněno dokonce stovky produktů. Tradičně vybíráme ty nejzajímavější a kompletní nabídku Summer Sale najdete na PS Store přímo zde.

Jak již bývá zvykem, překrývají se v digitálních slevách digitální nabídky s těmi krabicovými. Nový Horizon Forbidden West tak i v PS Store nyní najdeme poprvé zlevněný o 25%. Edice obsahující PS4 i PS5 verzi vás tak elektronicky vyjde aktuálně na 1 589 Kč, bohužel stále výrazně více než krabicová. Úplně stejnou cenovku 1 589 Kč má také Gran Turismo 7 v cross gen podání.

Letos v únoru vyšlo Life is Strange Remastered Collection, které aktuálně můžete digitálně koupit za 682 Kč a určitě můžeme doporučit. Celá tato herní série nabízí příjemný filmově laděný zážitek a příběh, ideální odpočinková záležitost pro parné letní dny.

Life is Strange Remastered Collection
Název hry

Life is Strange Remastered Collection

Očekáváme

Q4/2021

Vývojář

Deck Nine

Žánry

Dobrodružná

Hned začátkem září se dočkáme remaku prvního The Last of Us, jeho Part II je nyní opět ve slevě za již krásných 525 Kč. Ideální čas na doplnění sbírky, i kdybyste se do něj měli pustit až po projití vylepšeného prvního dílu a odložit si ho tak na později.

The Last of Us Part II
Název hry

The Last of Us Part II

Datum vydání PS4

19. 6. 2020

Aktuální cena na PS Store

949 Kč

Vývojář

Naughty Dog

Žánry

Akce, Střílečka, Dobrodružná

Nejnovější Call of Duty: Vanguard bylo zlevněno v minulé slevové akci, nyní se prodává levněji jeho Ultimated Edition, která vyjde na 1 350 Kč. A nebo můžete šáhnout po starším, na druhou stranu v rámci multiplayeru stále oblíbeném a kvalitním dílu Modern Warfare. A připravit se na jeho druhé pokračování, které vyjde letos na podzim. Aktuálně stojí 610 Kč a to je na poměry Call of Duty skutečně výhodná cena.

Call of Duty: Modern Warfare
Název hry

Call of Duty: Modern Warfare

Datum vydání PS4

25. 10. 2019

Aktuální cena na PS Store

1 649 Kč

Vývojář

Activision, Beenox, Infinity Ward

Žánry

Akce, Střílečka, Simulace

Kauza po vydání Cyberpunk 2077, kdy byl kvůli bugům na dlouho i odstraněn z PS Store, se zapsala do herní historie. Nicméně nyní je již tento očekávaný titul od CD Projektu snad opravdu vyladěný, nedávno jsme se dočkali i slibované PS5 verze… a nyní si ho můžete koupit za polovinu. Cenovka 660 Kč se mi osobně zdá hodně slušná a dostanete za tyto peníze skvělou porci zábavy.

Cyberpunk 2077
Název hry

Cyberpunk 2077

Datum vydání PS4

10. 12. 2020

Datum vydání PS5

15. 2. 2022

Aktuální cena na PS Store

713 Kč

Vývojář

CD PROJEKT RED

Žánry

Akce, RPG

Grand Theft Auto úspěšně okupuje již třetí generaci konzolí a jeho Online odnož vyšla pro PS5 nedávno. Ponořit se do něj můžete i vy za aktuálně zajímavou cenu 265 Kč. A věřte, že pokud vás chytne tak jako miliony hráčů po celém světě, strávíte zde stovky hodin a přepočtená cena za hodinu hraní tak bude v řádu haléřů.

V nabídce aktuální slevové akce najdeme i celou řadu titulů pro PS VR. Zde se vybírá těžko, mnohdy jde o menší nezávislé hry, kde je důležité, jak koho který titul zrovna nadchne. Ale u mě je jasná jedna sázka na jistotu – Marvel’s Iron Man VR není zlevněný poprvé, ale pokud máte PSVR a ještě jste do nedoplnili do knihovny, máte další příležitost na nákup se slevou 50% za 525 Kč. Ale mimochodem v krabicové verzi si můžete zalítat jako Iron Man už za 249 Kč!

Marvel’s Iron Man VR
Název hry

Marvel’s Iron Man VR

Datum vydání PS4

3. 7. 2020

Aktuální cena na PS Store

949 Kč

Vývojář

Camouflaj LLC

Žánry

Akce, Střílečka, Dobrodružná, Simulace

Na úplný závěr ještě zmíním, že aktuálně je ve slevě na PS Store celá řada velkých titulů, které byly v minulé slevové akci za zvýhodněnou cenu ve standardních edicích, nyní jsou zlevněné různé speciální edice. Ovšem z hlediska hledání výhodné nabídky ke koupi cena vychází o něco výše a bonusy za to mnohdy jednoduše nestojí, a proto jsme je v seznamu vynechali.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.