Záznam PS5 Showcase, co jsme od akce očekávali? | Novinky

Záznam PS5 Showcase, co jsme od akce očekávali?

  • 16. 9. 2020, 20:00
  • Jan Válek

Nabízíme live stream herní události s PS5, co by nám mohlo Sony ukázat?

Nedávno oznámená online událost s PlayStation 5 bude odvysílaná dnes, ve středu 16. 9. 2020 od 22 hodin našeho času. Sledovat ji můžete přímo v následujícím videu, jako tradičně vám zároveň nabídneme kompletní zpravodajství se všemi důležitými informacemi v rámci našeho speciálu.

PLAYSTATION 5 SHOWCASE [ENGLISH]

Délka celé akce má být zhruba 40 minut a oficiální sdělení láká na informace o chystaných hrách pro PlayStation 5 – a to jak o launch titulech, tak těch plánovaných na vydání později. Lze očekávat, že mezi prezentovanými tituly nebude určitě chybět třeba závodní Gran Turismo či něco více o PS5 pokračování Spider-Man: Miles Morales.

Přestože nebylo potvrzeno, že bude prezentováno i něco k samotné konzoli nové generace, je tady zajímavá indicie. Zatímco minulý event byl opravdu o hrách, nesel také ve svém jménu PS5 Games Showcase, ovšem tentokrát jde opravdu jen o PS5 Showcase. Tudíž očekáváme, že pár minut rozhodně bude věnovaných právě konzoli PlayStation 5. Protože se předvánoční sezóna blíží a Xbox své plány i ceny odhalil, tipuji, že právě dnes v noci ho bude Sony následovat. Pravděpodobně by současně s tím měly být spuštěné i předobjednávky konzole, o čemž se aktivně spekuluje již několik dnů. Informace o ceně a datumu uvedení PS5 na trh očekávám na úplný závěr dnešní prezentace. Ukáže nám Sony i něco z nového uživatelského rozhraní? Nebo třeba nějaké inovace ve fungování trofejí či snad další bližší detaily ke zpětné kompatibilitě starších her?

Kromě zmíněných dvou her, které beru jako jistoty během prezentace, lze jen těžko odhadovat, co přesně by nám mohlo Sony dnes večer ukázat. Osobně však očekávám oznámení alespoň jedné nové hry, patrně PS5-exkluzivní a s vydáním až ke konci příštího roku.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.