Shrnutí únorového State of Play | Novinky

Shrnutí únorového State of Play

  • 26. 2. 2021, 10:00
  • Jaroslav Pazdera

Dozvěděli jsme se řadu nového, ale i tak jsme čekali mnohem víc.

Únorová akce State of Play je minulostí a my jsme ji půl hodiny pozorně sledovali a doufali, že se objeví nějaká opravdová pecka. To se nakonec nastalo i když zajímavých momentů bylo určitě dost. Ten nejzásadnější pro nás je oznámení, že připravovaný Oddworld: Soulstorm bude dostupný pro majitele PlayStation 5 zcela zdarma v rámci dubnového PS Plus. Paradoxně asi nejzábavnější byl trailer na vybíjenou Knockout City od EA. To je hra, která vypadá poměrně zábavně a očekáváme, že by mohla být dalším titulem v rámci PS Plus her (jako Destruction AllStars nebo Fall Guys).

Pak je tu blok her o kterých toho už víme opravu hodně a tak jsme se prakticky nic nového nedozvěděli. To je třeba PS5 verze Crashe Bandicoota, která je zaměřená na technické zlepšení, nový gameplay z Returnal, který jen rozšiřuje nedávno vydaná videa a nebo remake Final Fantasy VII, který zaujal především srovnáním PS4 a PS5 verze a také připravovaným DLC. Další co nás potěšilo byly nové záběry z Keny: Bridge of Spirits, které sice ukázaly nové nepřátele a lokace, ale celkově to nebylo nic, co bychom už neviděli. To se dá říct i o záběrech z Deathloopu, které se snaží vysvětlit, jak bude fungovat časová smyčka ve hře, ale my si to pořád nějak neumíme představit.

Objevila se i řada velmi specifických her, které si svě publikum stoprocentně najdou, ale rozhodně nejsou pro každého. Mezi ně můžeme zařadit třeba pokračování Five Night at Fredy's, velmi stylizovanou Kung-Fu bojovku Sifu nebo ještě více stylyzovaný Solar Ash, který trochu připomíná nedávný Pathless.

Přehled všech novinek, které jsme o akci napsali najdete níže, stejně jako oficiální záznam celého pořadu. Přetočte ale prvních 15 minut, protože to je jen odpočet. Video je navíc jen kompilátem všech trailerů, které najdete v našich novinkách, takže si můžete jen vybrat, co vás zajímá a nic vám neuteče. Celkově jsme z proběhlého State of Play spíše zklamáni, protože novinek bylo skutečně málo a drtivou většinu věcí jsme už znali. Žádné nové záběry z Horizon: Forbidden West, informace o odloženém Gran Turismu nebo alespoň něco o God of War 2. Ale možná jen naše očekávání byla nezdravě vysoko. Uvidíme, jak dlouho budeme na čekat na další pořad.

Přehled všech novinek z proběhlé akce


State of Play | February 25, 2021 [ENGLISH]
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.