Sackboy získal nový obsah v podobě Speedrun výzvy | Novinky

Sackboy získal nový obsah v podobě Speedrun výzvy

  • 30. 4. 2021, 18:54
  • Jan Válek

Zapojte se do online turnajů i vy a poměřte své síly s ostatními hráči!

Hadrový panáček nás loni na podzim nadchnul a pro mě osobně šlo o jednu z top her, které jsem si užil a užívám doteď na PlayStation 5. Pozitivně lze hodnotit i to, jak se tvůrci o hru starají i po jejím vydání. Například již dorazil slibovaný velký update obsahující podporu online kooperace a nyní jsou tu výzvy, v rámci nichž se proti sobě mohou utkat hráči z celého světa.

Výzva s názvem Knit-Speedrun Challenge je součástí nové série turnajů PlayStation Tournaments dostupných prostřednictvím PS5 Challenge activity cards v Game Hubu každé PS5 konzole. Od 1. května 2021 do ledna roku 2022 bude každý druhý měsíc k dispozici jedna z celkem pěti unikátních tratí, ve kterých budou hráči zdolávat nejrůznější překážky v co nejkratších časech a soupeřit mezi sebou o co nejlepší postavení v celkovém pořadí. Postupné překonávání vlastních rekordů bude zaznamenáváno v online žebříčcích, kde lze také sledovat, jak se daří přátelům.

PlayStation Challenges on PS5 - Sackboy Knit-Speedrun Challenges

Odměněni navíc můžete být dle úspěchu také následujícími cenami, které se dělí do pěti kategorií:

• Bronzová: sběratelské předměty pro každého účastníka

• Stříbrná: část kostýmu pro nejlepších 50 % účastníků

• Zlatá: část kostýmu pro nejlepších 30 % účastníků

• Platinová: část kostýmu pro nejlepších 15 % účastníků

• Diamantová: část kostýmu pro elitních 5 % účastníků

Ceny z jednotlivých kategorií výše získají hráči vždy na konci doby trvání výzvy v každé z pěti tratí. Úspěšní a pravidelní hráči tak mohou pro svého Sackboye získat řadu originálního oblečení.

Pro zapojení do výzvy navštivte Challenge activity cards v Game Hubu PS5 nebo Knitted Knight Trials přímo ve hře. Pro více informací k Sackboy: A Big Adventure Knit-Speedrun Challenge navštivte http://playst.cc/sackboy-challenge.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.