S předobjednávkou si zahrajete kampaň Modern Warfare 2 o týden dříve | Novinky

S předobjednávkou si zahrajete kampaň Modern Warfare 2 o týden dříve

  • 17. 8. 2022, 23:06
  • Jaroslav Pazdera

Příběh tak můžete dohrát dříve, než ostatní hru vůbec dostanou.

Call of Duty: Modern Warfare 2 dostává zajímavou motivaci, proč si koupit v předobjednávce digitální verzi hry. Díky tomu totiž získáte přístup do singleplayer kampaně o rovný týden dříve, než všichni ostatní. Zahrát si tedy budete moci už 20. října oproti 28. říjnu, kdy bude hra plně spuštěna včetně multiplayeru. Chyták je, že se to týká skutečně jen digitální edicí a nabídka se nevztahuje na fyzické kopie.

Dříve, než ale nastane early access situace, bude tu beta multiplayeru. Ta bude k dipozici v polovině září nejdříve na PlayStation 5 a posléze na PlayStation 5. První získají samozřejmě přístup ti, co mají předobjednávku, ostatní si budou muset týden počkat.

Activision ve spojení s hrou mluví především o technickém vylepšení kampaně, použití nejmodernějších technologií pro mapování terénu, simulaci vody a dalších herních prvků. Vše by mělo směřovat k co nejrealističtějšímu hernímu zážitku, který nás vtáhne do hry. Toliko oficiální slogany. Jaká bude skutečnosti si teprve povíme, ale Call of Duty potřebuje trochu impuls poté, co prodeje Vanguardu zůstaly za očekáváními.

Call of Duty: Modern Warfare II - Campaign Early Access | PS5 & PS4 Games
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.