Rozšíření The Outer Worlds s názvem Murder on Eridanos vyjde příští týden | DLC

Rozšíření The Outer Worlds s názvem Murder on Eridanos vyjde příští týden

  • 11. 3. 2021, 18:01
  • Ivan Herman

V pořadí druhý DLC balíček nabídne zajímavý příběh.

Tvůrci ze studia Obsidian Entertainment zveřejnili úvodní filmeček z druhého rozšíření hry The Outer Worlds. To nese podtitul Murder on Eridanos a do prodeje se dostane již příští týden ve středu 17. března. K dispozici ke koupení jak samostatně, tak v rámci předplaceného Expansion Passu.

The Outer Worlds: Murder on Eridanos - Opening Cinematic

Hráči se v Murder on Eridanos vydají pátrat po okolnostech smrti Helen Helcyon. Celý svět Eridanos se skládá z několika plovoucích ostrovů. Hráč získá k dispozici speciální Zesilovač nesrovnalostí, s jehož pomocí musí objasnit všechny záhady.

Společně s novými příběhovými misemi obsahuje DLC také tři nové vědecké zbraně, zvýšení maximální úrovně i další drobná vylepšení. Tak tedy pokud jste si základní hru užili a chcete více, určitě byste měli zbystřit a očekávat vydání 17. března.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.