Rockstaru uniklo obrovské množství materiálů z GTA 6 | Spekulace

Rockstaru uniklo obrovské množství materiálů z GTA 6

  • 19. 9. 2022, 00:08
  • Jaroslav Pazdera

Skoro hodina gameplaye z (pravděpodobně pravé) vývojové verze.

V noci ze soboty na neděli se na fórech o GTA 6 objevilo obrovské množství odkazů na materiály a videa, která údajně mají patřit právě k očekávanému pokračování série. Celkem se tam objevilo téměř hodina gameplay záběrů, které ukazují hru v nějaké vývojové verzi, která ale obsahuje celou řadu zajímavých detailů. Celý den se po celém internetu řeší, zda se jedná o opravdové materiály ukazující připravovanou pecku od studia Rockstar, ale nyní se dá téměř jistě říct, že to asi bude skutečně pravda. Nejen, že hry odpovídají stylem gameplay, ale také třeba rozhovorů nebo vtipů sérii jak ji známe, ale videa samozřejmě začala z YouTube mizet na žádost vydavatele Take 2. Něco na tom tedy bude.

Za únikem stojí mladý hacker teapotuberhacker, který údajně stojí také za obrovským útokem na dopravní firmu Uber. Byl schopen získat vývojovou verzi hry, různé kódy a data tak, že byl schopen sám natočit videa jak hraje. Můžeme v nich vidět celou řadu herních prvků jako jsou jízda autem, rozhovory, ale také třeba přepadení bistra, které potvrzuje to, co už víme, že ve hře budou dvě postavy, které budeme moci volně měnit - muž a žena ve stylu Bonie a Clyde. Styl hraní je hodně podobný tomu co známe a občas se objeví nějaká nová mechanika.

Jelikož původní videa jsou už dávno pryč, můžete se podívat třeba na další mirror na YouTube, ale asi ani ten dlouho nevydrží. Nicméně pokud si nechcete kazit očekávání, zatím to asi nechte být, protože se jedná o opravdu nedodělanou verzi. Přítomnost originálního dabingu ale nasvědčuje, že vývoj je možná dál, než si myslíme. Uvidíme, co přinesou nadcházející dny.

Ne že by bylo mnoho pochybů, ale zdroj v Rockstaru mi potvrdil, že víkendový masivní únik materiálů o GTA VI je reálný. Záběry ukazují ranný a nedokončený build, samozřejmě. Je to jeden z největších úniků herní historie a noční můra pro Rockstar Games - Jason Schreier.
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.