Rocksmith vás naučí hrát na kytaru | Videa

Rocksmith vás naučí hrát na kytaru

  • 12. 6. 2021, 22:58
  • Jaroslav Pazdera

Pokračování legendární značky od Ubisoftu dorazí ve formě předplatného.

Rocksmith+ je nová služba za předplatné, která by měla navázat na dřívější Rocksmith 2014. V rámci pravidelných plateb budete mít přístup k velkému a stále se zvětšujícímu katalogu hudebních skladeb všech možných žánrů s notami a návodem hraní na kytaru. Svou kytaru, ať už máte jakoukoliv, si připojíte ke hře a budete moci hrát. Služba se chlubí velmi dobrým rozpoznáváním tónů a akordů, pomocí kterého vás bude hodnotit a učit se zlepšit. Pomocí nastavení obtížnosti a různých režimů by si hru měli užít všichni od naprostých začátečníků až po zkušené hráče, pro které by hra měla být výzvou. Ti nejpokročilejší navíc budou moci také tvořit obsah pro ostatní.

Rocksmith+ vyjde už během léta na PC, ale pro konzole si budeme muset počkat do podzima. Kolik bude stát měsíční předplatné zatím není jasné, ale typujeme kolem 10 eur měsíčně.

ROCKSMITH+ LAUNCH TRAILER (OFFICIAL)
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.