Rocket Arena se příliš nedaří a už je ve slevě | Novinky

Rocket Arena se příliš nedaří a už je ve slevě

  • 27. 7. 2020, 16:37
  • Ivan Herman

Nedávno spuštěná online raketová střílečka neodstartovala úplně raketově…

Přestože se nám hra docela líbila a šlo o slušnou srandu na pár večerů, úplně jsme už v recenzi nepredikovali dlouhý život. A ve finále na nás už svým stylem působila spíše jako free to play titul, než klasická hra, kterou byste si chtěli koupit za plnou cenu.

Zdroj: Electronic Arts

O né úplně silném startu svědčí to, že záhy po vydání se zlevnila kompletní Mythic Edition Rocket Arena na pouhých 249 Kč. Přesně za tuto částku si nyní hru můžete koupit v klasické krabicové verzi. V digitální distribuci na PS Store je zatím stále na původních 779 Kč v základní verzi, respektive 999 Kč v této Mythic Edition. Ještě dodáme, že tato slevová nabídka krabicové verze platí jen do 9. srpna.

Za 249 Kč už je Rocket Arena hodně zajímavým kouskem a určitě doporučujeme koupit a vyzkoušet. Navíc tvůrci chystají postupně vydávat zdarma řadu dalších rozšíření. Uvidíme nakolik se podobným promem u herních prodejců podaří vylepšit nepříliš vydařený start Rocket Arena. Důvodů mohlo být více, možná i relativně pozdní oznámení hry – představena byla prakticky měsíc před vydáním, a tak nedošlo k obvyklému vytvoření hypu a natěšení hráčů. Jak dlouho vydrží a přežije Rocket Arena, to ukážou až následující měsíce.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.