Riders Republic nevyjde v únoru, ale někdy později letos | Novinky

Riders Republic nevyjde v únoru, ale někdy později letos

  • 14. 1. 2021, 21:37
  • Jaroslav Pazdera

Bohužel další odklad jarní hry se týká závodního titulu od Ubisoftu.

Závodní sandbox Riders Republic od Ubisoftu byl oznámen v minulém roce a měl vyjít již prakticky za měsíc, tedy 25. února. Bohužel dnes autoři oznámili, že potřebují více času a titul odkládají na blíže neurčené datum v letošním roce.

Riders Republic je multiplayerová sportovní hra, ve které se účastní najednou až padesát hráčů v realisticky navržených lokacích a různých sportech, ve kterých nepůjde jen o rychlost, ale i o různé triky a kaskadérské kousky. Za umístění si budete otevírat body a za ně spoustu vybavení, sportovního náčiní a doplňků pro vaši postavu. Podle prvních videí vypadá hra skutečně bláznivě, ale co my víme, třeba bude mít stejný multiplayerový úspěch jako třeba Fall Guys. Ostatně dle nás to vypadá přesně na adepta na PS Plus hru.

Twitter: @RidersRepublic
Hola závodníci, V září jsme vám ukázali první pohled na naše multiplayerové hriště v Riders Republic. Slíbili jsme akční venkovní sportovní park zaplněný hromadnými závody ve společnosti dalších až padesáti hráčů na nových konzolích, různorodé aktivity a bláznivé kaskadérské kousky. Nemůžeme se dočkat až budete cestovat naším světem a zažívat vlastní závodní fantazii. Dneska vám ale chceme oznámit, že jsme přijali rozhodnutí posunout datum vydání na pozdější datum v letošním roce. Přidaný čas dovolí našemu týmu doručit nejlepší herní zkušenost našim hráčům. Děkujeme za vaši podporu a pochopení. Buďte v bezpečí a připravte se brzy na bláznovství Riders Republic.
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.