Returnal už je možné stahovat a nachystat se na vydání | Novinky

Returnal už je možné stahovat a nachystat se na vydání

  • 24. 4. 2021, 21:00
  • Jaroslav Pazdera

Zajímavé akční RPG vychází už za pár dní.

PlayStation 5 exkluzivka Returnal vychází už 30. dubna a pokud ji máte předobjednanou, můžete začít stahovat. Preload je už totiž v této chvíli aktivní a budete mít tedy jistotu, že budete na pátek nachystáni. Ke stažení je to celkem zhruba 56 GB, ale za to získáte potvrzené 4K rozlišení se 60 snímky za vteřinu a zapnutým ray-tracing osvětlením. Autoři kromě pokročilého osvětlení vyzdvihují také svůj systém částicových efektů a nasvícení celé scény podle aktuálního obsahu. To ostatně uvidíme už brzy sami.

Hra nám má vyprávět podivný příběh hlavní hrdinky Selene, která havaruje na planetě Atropos a zjistí, že pokaždé, když zemře, objeví se na světě znovu, ale svět i nepřátelé se trochu změní. Navíc se jí neustále promítají nějaké vzpomínky a ona bude muset zjistit, co za tím je a jaké je tajemství celé planety.

Returnal vychází už 30. dubna pouze pro PlayStation 5 a pokud se chcete připravit, máme už v přehledu kompletní trofeje, případně se můžete podívat na úvodních 45 minut hry v podání PlayStation Access.

Returnal - State of Play Gameplay Walkthrough | PS5
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.