Returnal se objeví také jako DLC pro Sackboye | Novinky

Returnal se objeví také jako DLC pro Sackboye

  • 20. 5. 2021, 13:10
  • Jaroslav Pazdera

Velké dobrodružství bude ještě větší.

V příštím týdnu se můžou fanoušci Sackboy: A Big Adventure těšit na propojení s další současně populární PlayStation exkluzivkou Returnal. V příštím týdnu se totiž hadrový panáček bude moci převléknout do skafandru a stylu hlavní hrdinky zméněné roque-like hry Selene. Mimo oblečku bude do hry přidána i tematická emoce. Podle Sony dorazí DLC 26. května, ale není jasné, kolik bude stát, nebo jestli se na něj můžeme těšit zdarma.

Sackboy je vynikající skákačka a jedna z launch her nové konzole. Dostupná je jak na PS5 i PS4, nabízí desítky hodin zábavy a to i v kooperaci a už pár měsíců nabízí také online multiplayer. Returnal je oproti tomu celkem hardcore akční střílečka ve stylu Dark Souls, která vás bude trápit neustálou změnou prostředí, nepřátel a nutností hrát po smrti komplet celý běh odznovu.

Returnal
Název hry

Returnal

Datum vydání PS5

30. 4. 2021

Aktuální cena na PS Store

1 899 Kč

Vývojář

Housemarque

Žánry

Akce, Dobrodružná

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.