Resident Evil 4 Remake dorazí nejspíš až v roce 2023 | Spekulace

Resident Evil 4 Remake dorazí nejspíš až v roce 2023

  • 23. 1. 2021, 19:35
  • Jaroslav Pazdera

Vývojářská studia se nemůžou dohodnout, jakým způsobem hru pojmout.

Na základě zákulisních informací, které přinesl sever VGC, to vypadá, že připravovaný Resident Evil 4 Remake se bude muset z velké části předělat. Důvodem je změna studia, které na hře pracuje z původního M-Two, které pracovalo na "trojce" na Capcom Division One, které převzalo většinu prací na projektu. To by až tak nevadilo, ale problém je především v odlišném pohledu na vývoj.

Zatímco studio M-Two chtělo zachovat ducha původní hry a citlivě předělat vše do moderního hávu, tak Capcom Division One chce vše modernizovat, přidat nové mechaniky, prostředí a vůbec z toho udělat modernější hru. To je důvodem, že část hry se bude muset zcela předělat a zdroje VGC přímo z Capcomu mluví o tom, že hra nebude hotová dříve než v roce 2023. Na druhou stranu Capcom Division One je studio zodpovědné za řadu velmi dobrých her ze série Resident Evil nebo Devil May Cry, takže se nemusíme bát, že by něco pokazili. Zkrátka to bude jen jinak a později.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.