Remastery Uncharted: Legacy of Thieves Collection vyjdou koncem ledna | Videa

Remastery Uncharted: Legacy of Thieves Collection vyjdou koncem ledna

  • 7. 12. 2021, 16:46
  • Jaroslav Pazdera

Vypadá to na vzorové remastery, ale bude i něco chybět. Navíc si připravte pořádné místo v konzoli.

PlayStation na svém blogu dneska zveřejnilo informace o připravovaném Uncharted: Legacy of Thieves Collection. To je kolekce remasterovaných her Uncharted 4: A Thief's End a Uncharted: The Lost Legacy a nyní už je k předobjednání za 1320 Kč a vyjde 28. ledna příštího roku. Kolekce nebude obsahovat multiplayer, ale za to nabídne tři technické volby pro grafiku.

Bude tu volba pro maximální kvalitu v 4K rozlišení a 30 fps, dále varianta pro výkon, která bude držet 60 fps za cenu snížení rozlišení. A jako poslední je tu Performance+, který na podporovaných zařízeních nabídne hladkých 120 fps, ale jen při rozlišení 1080p. Díky rychlosti konzole bychom se měli dočkat takřka instantních loadingů, využijeme 3D Audio a také možnosti ovladače DualSense. To vypadá na vzorový remaster.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection - Pre-Order Trailer | PS5

Navíc každý, kdo vlastní PS4 verzi některé ze zainteresovaných her si může za 10 dolarů upgradovat na PS5 verzi. Bohužel to ale neplatí pro verzi, která byla součástí PS Plus předplatného. Současně z obchodu zmizely separátních verze obou her pro PS4 a nyní je lze zakoupit právě jen jako bundle.

V podporovaných zemích navíc k předobjednávce dostanou jako bonus lístek na připravovaný film. Nás se to samozřejme netýká, ale sluší se připomenout, že právě filmové zpracování dorazí také příští rok.

Zdroj: Sony Interactive Entertainment

Díky službě PlayStation Game Sizes také víme, že kolekce bude požadovat trochu více místa na vaší PlayStation 5, která není úplně vyhlášená pro svou velikost disku. Bez Day1 patche počítejme s bezmála 90 GB místa. Doufejme ale, že jako u jiných her, i tady umožní konzole nainstalovat jen nějakou část, respektive jeden díl, protože by nedávalo smysl pro řadu lidí mít současně nainstalované oba.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.