Remasterovaná verze Crysis potvrzena chybou na oficiálním webu | Novinky

Remasterovaná verze Crysis potvrzena chybou na oficiálním webu

  • 16. 4. 2020, 17:49

Nějakou dobu se o zmodernizované verzi prvního Crysis spekulovalo, oficiální web teď vše trošku omylem a bez patřičné parády potvrdil.

Původní Crysis se ve své době stalo synonymem pro grafické orgie, stejně jako pro naprosto nevídané HW požadavky, pokud se bavíme o PC verzi. Remasterovaná a technicky osvěžená verze vyjde patrně ještě v letošním roce a lze předpokládat, že by měla pořádně otestovat výkon konzolí nové generace. Na oficiálních stránkách unikla ještě před svým tradičním představením široké veřejnosti, a to sice skrz zmínku na podstránce o zásadách nakládání s Cookies. Na webu se – ještě před následným stažením, objevily následující informace včetně teaser obrázku. „Crysis nabídne fanouškům stříleček z první osoby to nejlepší, vyvinuté a inovativní hraní, které umožňuje hráčům přizpůsobit se v reálném čase, aby přežili. Crysis Remastered přináší nové grafické funkce, vysoce kvalitní textury a nativní hardwarové a API-agnostické řešení trasování paprsků v Cryenginu. Vyjde pro PC, PlayStation, Xbox a - poprvé - Nintendo Switch“, psalo se ve zprávě. Po této chybičce lze očekávat, že oficiální oznámení a potvrzení přijde takřka záhy.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.