Remake Prince of Persia odložen na březen | Novinky

Remake Prince of Persia odložen na březen

  • 9. 12. 2020, 11:20
  • Petr Provazník

Ne že by nás to zrovna v tomto případě nějak mrzelo.

Představený remake Prince of Persia: Písky času budí kontroverze už od prvních informací. Hodně lacině působící předělávka je sice podle Ubisoftu schválně, aby evokovala pohádkový vzhled, ale každý na to má zjevně jiný pohled. Vývoj je navíc problematický i kvůli událostem letošního roku, všem homeofficům a omezením a tak se Ubisoft rozhodl hru odložit o zhruba dva měsíce na 18. března 2021. Samozřejmě neopomíná dodat, že to týmu dodá čas na doručení co nejlepšího "zážitku ze hry".

Během Ubisoft Forward jsme hrdě představili návrat prince v Prince of Persia: Písky času. Těšíme se až vám hru předáme, protože převyprávíme příběh Prince a Farrah v Persii jedenáctého století. Bohužel rok 2020 byl jako žádný jiný. Dnes vám musíme oznámit že si bereme trochu více času na práci na hře. Díky tomu se vydání hry posune na 18. března 2021. Věříme, že je to správná věc pro připravení hry, jakou si užijete. Děkujeme za vaše pochopení a neustálou podporu pro Prince z Persie a doufáme že budete v pořádku a zdraví během vánočních svátků. - Ubisoft
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.