Remake klasického hororu Dead Space vyjde v lednu | Novinky

Remake klasického hororu Dead Space vyjde v lednu

  • 13. 5. 2022, 09:23
  • Jaroslav Pazdera

Gameplay zatím nikde, ale můžeme vidět první záběry ve vývojářském deníčku.

Společnost EA potvrdila, že její remake dnes už klasického hororového survivalu Dead Space dorazí na PlayStation 5 příští rok 27. ledna. S verzí pro PlayStation 4 se nepočítá. Remake by měl vzít klasickou hru z roku 2008, přenést ji do moderní grafiky a ozvučení. Hru bude pohánět interní engine Frostbite a očekávejme všechny pokročilé těchnologie jako HDR, pokročilou práci s nasvícením a stíny a samozřejmě prvky specifické pro PlayStation 5. Díky tomu by moho být zážitek z temných lokací lodi USG Ishimura hodně tísnivý!

Jak bude hra vypadat v chodu zatím nevíme, ale vývojáři se podělili o svá tajemství ve více jak hodinovém streamu, kde vysvětlují jak pracují na remaku. Zatím to není potvrzeno, ale server Venture Beat mluví o tom, že hra by měla být oficiálně prezentována v říjnu.

Dead Space | Crafting the Tension | Art Developer Livestream
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.