Ratchet & Clank: Rift Apart hlásí dokončeno | Novinky

Ratchet & Clank: Rift Apart hlásí dokončeno

  • 13. 5. 2021, 19:33
  • Jaroslav Pazdera

Červnovému vydání by už nemělo nic zabránit.

Další zásadní PS5 exkluzivní hra, dost možná jedna z nejočekávanějších her roku, Ratchet & Clank: Rift Apart hlásí připraveno k vydání. Pochlubili se tím autoři z Insomniac Games na svém Twitteru. V pokračování legendární série se Ratchet rozdělí s Clankem a setkají se i s novou hrdinou Rivet. Společně budou muset porazit zlé nepřátele a cestovat skrze světy pomocí riftů. To by měla být jedna z hlavních deviz hry, protože díky superrychlému nahrávání z konzolového SSD disku bychom si celou hru měli užít prakticky bez loadingu. Uvidíme už za měsíc, přesně 11. června, kdy hra vychází.

Současně jsme se dozvěděli, že přístup autorů k trofejím je velmi realistický a tak by mělo na platinovou trofej stačit projít celou hru pozorně jen jednou. Zatím přehled trofejí neznáme, ale jakmile se objeví, bude k dispozici v našem profilu hry. Na druhou stranu to neznamená, že by hra měla být nějaká extra jednoduchá, protože mimo volitelných obtížností budou připraveny i různé výzvy a možnosti, co všechno ve hře vyzkoušet.

S potěšením ohlašujeme, že Ratchet & Clank: Rift Apart přešel do Gold fáze před svým vydáním 11. června exkluzivně na PlayStation 5.
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.