Rainbow Six: Siege dostane za týden PS5 upgrade | Videa

Rainbow Six: Siege dostane za týden PS5 upgrade

  • 25. 11. 2020, 10:34
  • Ivan Herman

Hra nabídne dva různé typy nastavení a spoustu technických vylepšení.

Pokud jste fanoušky akční multiplayerovky Rainbow Six: Siege, můžete se 1. prosince těšit na připravovaný PS5 upgrade. Samozřejmě všechny vaše dosažené úspěchy a postupy se přenesou i do nové verze a zůstane zachována možnost hrát napříč platformami. Hra nabídne dva mody nastavení, jeden na 60 fps a nativní 4K rozlišení a druhý na 120 fps a dynamické 4K. Hra bude podporovat také aktivity, které vás přímo z menu budou moci hodit do zápasu. Z dalších technických vylepšení se můžeme těšit na lepší osvětlení, dynamické stínování a hloubku obrazu.

Rainbow Six Siege - Next-Gen Reveal Trailer | PS5, PS4

Nevyužit nezůstane ani nový ovladač DualSense, jehož adaptivní triggery budou umět simulovat různé zbraně a odlišovat náročnost stlačení spouště. Haptická odezva bude využita především u různých explozí a při užití technických pomocníků. Upgrade je samozřejmě zdarma, takže není důvod ho nevyzkoušet. Nezapomeňte tedy na 1. prosince.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.