Rainbow Six Extraction rozšiřuje první obsah | Novinky

Rainbow Six Extraction rozšiřuje první obsah

  • 20. 2. 2022, 15:15
  • Jaroslav Pazdera

Nové mody, nový operátor a jeden nový prvek výbavy. Ale to je jen začátek.

Oproti počátečním rozporuplným očekáváním se Rainbow Six Extraction stalo slušně hraným titulem, ostatně i my v něm máme už asi 50+ hodin odehráno, stále nemáme dokončenou ani počáteční kampaň a je to stále zábava, hlavně v partě s kamarády. Ubisoft ale neusíná na vavřínech a začíná přidávat další obsah. Ten je v podobě nové krizové události Spillover. V ní budete s partou bránit speciální kanystry, které prvně musíte rozmístit na vhodná místa. Následně je musíte ochraňovat za každou cenu až zničíte celou kolonii Archaeanů. Ti si to samozřejmě nenechají líbit a budou na vás útočit ve vlnách.

Rainbow Six Extraction: Spillover Gameplay Trailer | Ubisoft [NA]

Za plnění úkolů spojených s novým herním modem se můžete těšti na nové oblečení a skiny pro zbraně, ale také na jeden nový speciální prvek výbavy. Tím je automatická střelná věž, která se zaměřuje na nejbližší nepřátele a zraňuje je. Nevydrží sice věčně, ale 2x60 nábojů je celkem fajn, hlavně v bitevní vřavě. Vyzkoušet si můžete také nového operátora Zofii z Polska. Ta má hodně povedené zbraně a speciální schopnost, díky které může střílet jak omračující, tak zraňující granáty.

Ubisoft má údajně plány na tři další události, které se budou postupně točit a také bezplatné DLC, které nabídne nové mapy, řežimy, nepřátele a také operátory. Pokud tedy vydrží zájem hráčů, může to být další stálice typu Siege.

Zdroj: Ubisoft Entertainment
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.