Psychonauts 2 jsou téměř hotovi a potvrzují letošní vydání | Videa

Psychonauts 2 jsou téměř hotovi a potvrzují letošní vydání

  • 5. 1. 2021, 12:51
  • Martin Nejedlý

Bohužel zdržení vydání jde z velké části na vrub pandemii.

Jako mnoho dalších her jsou i Psychonauts 2 obětí probíhající pandemie, kdy byla většina týmu nucena pracovat z domova a komunikovat pomocí videohovorů přes Zoom. To samozřejmě není tak flexibilní a kvůli tomu se vše táhne, ostatně hra byla odložena už dvakrát. Nyní je ale téměř jisté, že hra letos vyjde, protože podle vánočního videa Tima Schafera je téměř hotová. Sice je stále co řešit, ale jsou to zpravidla takové věci jako herní animace, titulky, menu a podobně. Celkově by měl být koncept hotový, včetně všech úrovní.

Zajímavé také je, jak funguje vývoj ve chvíli, kdy nemůžou být všichni v jedné místnosti. Jeden z vývojářů hru hraje a další koukají na jeho stream a komentují, co by bylo třeba upravit a předělat. Schafer také říká, že nechce opakovat "crunch", který byl při dokončování prvního dílu. Jedná se o slangový výraz, který vyjadřuje velký tlak na vývojáře a nutí je pracovat daleko více, než je pracovní doba. I ujištění, že hra vyjde letos, je pro nás ale dostatečným uklidněním a můžeme se na hru dál těšit.

Psychonauts 2 // Holiday Update 2020
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.