PSVR verze Walking Dead získává zdarma rozšíření | DLC

PSVR verze Walking Dead získává zdarma rozšíření

  • 15. 7. 2020, 06:44
  • Ivan Herman

Balíček pro hru The Walking Dead: Saints and Sinners se jmenuje The Meatgrinder.

Speciální verze Walking Dead určená výhradně pro virtuální realitu PlayStation vyšla začátkem letošního roku a nyní tvůrci na serveru IGN oznámili chystaný update. Ten bude pro všechny majitele zdarma a rozšiřující DLC se jmenuje The Meatgrinder, tedy v překladu Mlýnek na maso.

The Walking Dead: Saints and Sinners - The Meatgrinder Update

Stěžejní náplní bude mód nazvaný The Trial, jehož princip bude jasný – budou na vás nabíhat hordy nepřátel, jimž se musíte ubránit. Hráč získá k dispozici pouze šroubovák a jednu zbraň dle vlastního výběru. Čím více vln protivníků zdoláte, tím větší bude bodový zisk, stejně tak se odemknou i další zbraně. Nemá sice jít o úplně nekonečný režim, ale pozdější vlny mají být opravdu těžké.

Pokud si chcete v rámci kampaně spíš užít příběh a virtuální realitu, bude se vám hodit nová obtížnost v základní kampani nazvaná Story Mode. Poslední novinkou tohoto DLC distribuovaného zdarma všem majitelům hry bude jedna zbraň – katana. Celý update je již nyní dostupný ke stažení.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.