PS5 verze GTA: Online dostane v příštím roce exkluzivní obsah | Novinky

PS5 verze GTA: Online dostane v příštím roce exkluzivní obsah

  • 4. 8. 2020, 14:35
  • Petr Provazník

Mimo PlayStation 5 se tento obsah dostane i na nový Xbox a PC, ale aktuální verze konzolí už bude mít smůlu.

Asi abychom si nemysleli, že port GTA Online pro konzoli PlayStation 5 je jen tahačka na peníze, tak Rockstar připravuje na příští rok různé bonusy. Mateřská společnost Take-Two, pod kterou Rockstar patří zveřejnila, že se v příštím roce můžeme těšit na obsah exkluzivní pro nové konzole a PC. Vzhledem k tomu, že GTA V bylo pro PlayStation 5 oznámeno na druhou polovinu příštího roku a ve stejném termínu by měla vyjít i samostatně hratelná verze GTA Online, předpokládáme, že exkluzivní obsah bude následovat krátce poté.

Sice jsme se nedozvěděli, jaký typ obsahu dostaneme, ale podle situace při přechodu mezi PlayStation 3 a PlayStation 4 můžeme usuzovat, že půjde o nové zbraně, vozidla a také nové sady misí. Rockstar se tak bude snažit nalákat aktivní hráče, aby své účty převedli na PS5.

Grand Theft Auto V and Grand Theft Auto Online - Announcement Trailer | PS5
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.