PS5 launch titul Destruction AllStars bude zdarma, ale vyjde později | Novinky

PS5 launch titul Destruction AllStars bude zdarma, ale vyjde později

  • 26. 10. 2020, 19:33
  • Martin Nejedlý

Seznam launch titulů konzole PS5 už není kompletní.

Poměrně rozsáhlý přehled launch titulů pro konzoli PS5 přišel o jedno zvučné jméno. Tím je akční multiplayerová bojovka Destruction AllStars, o které jsme psali již několikrát. Hra samotná byla trochu podivná, protože na prezentaci PS5 her měla pouze malou zmínku a doteď jsme o ní věděli jen poměrně málo. Jak se ukazuje, důvodem zřejmě byly problémy ve vývoji, protože autoři dnes oznámili, že hra je odložena až na únor 2021. Důvodem ale také může být obava, že v konkurenci obřích titulů jako je Spider-Man: Miles Morales a Demon's Souls, by hra zapadla a neměla šanci na úspěch.

Dnešní oznámení ale není jen negativní, naopak je tu i jedna dobrá zpráva. Hra vyjde v únoru a po následující dva měsíce bude k dispozici zdarma v rámci PS Plus. Znamená to tedy, že budete mít nadstandardně o měsíc déle na to, přidat si hru do své knihovničky. Autoři tak chtějí navázat na úspěch Fall Guys, které takový postup vynesl do nebes.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.