PS4 gameplay z Resident Evil Village | Videa

PS4 gameplay z Resident Evil Village

  • 2. 4. 2021, 20:10
  • Jaroslav Pazdera

Server IGN měl možnost si vyzkoušet hratelnost na starší generaci konzole.

Herní video z PlayStation 5 jsme už měli možnost vidět a stejně tak je k dispozici Maiden demoverze, která je také na PlayStation 5. Nyní ale máme možnost prvně nakouknout, jak hra bude vypadat na starší generaci konzole, přesněji na PS4 Pro. Podle videa, které zveřejnil server IGN je vidět, že rozdíl ve vzhledu nebude nijak markantní a hra funguje velmi dobře. Hlavní rozdíly mezi generacemi tak budou především ve využití 3D audia, haptické odezvy a rychlejších loadingů.

Jinak na videu není nic až tak nového a jeho obsah evidentně není tím hlavním, co je třeba nyní propagovat. Podíváme se znovu do interiéru zámku, projdeme si trochu temné katakomby, kde využijeme také brokovnici, abysme nakonec vylezli ven a skrze okno špehovali démonickou dámu Lady Dimitrescu. Ta hovoří o nějakém rituálu, o úniku Ethana z vězení a také o to, co ho potká. No nebudou to asi veselé časy, ale na hru se opravdu hodně těšíme. Resident Evil Village vychází 7. května na obě generace PlayStationu.

Resident Evil Village: First-Ever PS4 Pro Gameplay (4K) - IGN First
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.