PS Plus přinese v prosinci trojici her | Novinky

PS Plus přinese v prosinci trojici her

  • 25. 11. 2020, 17:45
  • Martin Nejedlý

Zahrajeme si zdarma nové Worms, akční dobrodružství si užijete v Just Cause 4 a chybět nebude ani raketová multiplayerovka.

Poslední středa v měsíci je tu a my vám proto tradičně přinášíme přehled her, které budou v prosinci 2020 k dispozici zdarma v rámci předplatného PS Plus. Stejně jako minulý měsíc přináší Sony trojici her, jejichž lukrativnost a zajímavost nechť si každý posoudí sám.

Největším lákadlem by měly být nové Worms Rumble, které v prosinci vychází a rovnou budou nabídnuty zdarma. Tedy jde o stejnou situaci, jaká byla v létě v případě Fall Guys. Nedávno byla pro všechny hráče k dispozici otevřená betaverze a hra nyní vyjde současně ve verzích pro PlayStation 4 i 5. Obecně to mají nové multiplayerové hry těžké, a proto se Team 17 rozhodlo vydat touto cestou a hru do začátku nabídnout zdarma, aby natáhla a nalákala hráče. Jestli se jí to povede a bude to stačit pro dlouhodobý úspěch, to ukáže teprve čas.

Worms Rumble
Název hry

Worms Rumble

Očekáváme

12/2020

Aktuální cena na PS Store

1 599 Kč

Vývojář

Team17 Digital

Žánry

Akce, Arkáda

Když se bavíme o náročném startu nových multiplayerových her, pak to naprosto platí i o Rocket Arena. Další hře, která bude zdarma v rámci PS Plus v prosinci. Jak si můžete přečíst v naší recenzi, Rocket Arena není vysloveně špatná a zdarma vás na nějakou dobu zabaví, i když dlouhodobý úspěch jsme jí nepredikovali. EA to zkoušelo zvrátit výraznými slevami, ani to patrně nezabralo a nabídka v rámci PS Plus je tak poslední šancí.

Rocket Arena
Název hry

Rocket Arena

Datum vydání PS4

14. 7. 2020

Aktuální cena na PS Store

142 Kč

Vývojář

Final Strike Games

Žánry

Akce, Střílečka

Posledním titulem v prosincové nabídce bude Just Cause 4, akční hra z roku 2018, která ovšem také příliš neuspěla a nezaujala. Její průměrné hodnocení dle serveru Metacritics je pouze 65%. Čtvrtý díl série se odehrává ve fiktivní jihoamerické zemi Solis.

Just Cause 4
Název hry

Just Cause 4

Datum vydání PS4

7. 11. 2019

Aktuální cena na PS Store

949 Kč

Vývojář

Avalanche Studios, Square Enix

Žánry

Akce, Dobrodružná

Jak se vám nabídka líbí? Za nás je tentokrát výběr docela slabý a žádná z her nás příliš nenadchnula. Navíc speciálně vyznavači singleplayerových titulů přijdou docela zkrátka. Na závěr dodáme, že tyto nové hry v rámci předplatného PS Plus budou k dispozici již od úterý 1. prosince.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.