PS Plus hry na červeny potvrzeny, čekají nás opět tři | Novinky

PS Plus hry na červeny potvrzeny, čekají nás opět tři

  • 26. 5. 2021, 18:28
  • Jan Válek

Potvrdily se původní spekulace – čeká nás kooperační špionáž, bojovka i letecké souboje ve světě Star Wars.

Skoro každý měsíc se spekuluje o tom, jaké budou hry zdarma v měsíci následujícím. Tentokrát se nakonec nedávné spekulace skutečně potvrdily a nyní je již vše oficiální. V příštím měsíci se mohou majitelé PS5 těšit opět na tři kousky, jedna z nich je ryze next-genová, další dvě ve verzích pro PlayStation 4.

První hrou v nabídce bude Operation: Tango – pouze pro PlayStation 5. V této nově vycházející hře se budete muset spojit a zachránit svět. Pro společnou špionáž budete moci využít i online kooperace s kamarádem a čekají vás nebezpečné mise po celém světě plném high-technologií v blízké budoucnosti. Stěžejní zde bude opravdu spolupráce a především komunikace, takže pro hraní je vyžadovaný mikrofon obou spoluhráčů.

Operation: Tango
Název hry

Operation: Tango

Očekáváme

2021

Vývojář

Clever Plays

Žánry

Akce, Nezávislá

Druhý titul se řadí do kategorie bojových a je jím Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown. Půjde o remaster této kultovní bojovky od Segy, v němž se můžete těšit na nové online režimy jako třeba hodnocené zápasy, turnaje a celé ligy. Přepracovaná bude hra jak po vizuální stránce, tak v oblasti uživatelského rozhraní.

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdow
Název hry

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdow

Datum vydání PS4

1. 6. 2021

Vývojář

Ryu ga Gotoku Studio

Žánry

Bojová

Třetí nabízený titul je hodně zvučného jména – Star Wars: Squadrons, které vyšlo v loňském roce, kdy jsme ho pro vás také recenzovali. V něm si na vlastní kůži osvojíte frenetické vesmírné souboje pro více hráčů a zkusíte si v rámci příběhové singleplayerové části jaké je to být pilotem v Hvězdných válkách. Hra navíc podporuje i virtuální realitu PSVR.

Star Wars: Squadrons
Název hry

Star Wars: Squadrons

Datum vydání PS4

2. 10. 2020

Aktuální cena na PS Store

999 Kč

Vývojář

EA Motive

Žánry

Bojová, Střílečka

PS Plus hry na červen budou k dispozici zdarma všem předplatitelům služby tradičně od prvního úterý v měsíci, což tentokrát vychází přímo na 1. červen.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.