PS Plus Extra a Premium ztratí z nabídky nejen Mafia hry | Novinky

PS Plus Extra a Premium ztratí z nabídky nejen Mafia hry

  • Vydáno 3. 11. 2022, 14:04, Aktualizováno 4. 11. 2022, 13:06
  • Jaroslav Pazdera

Celkem pět her zmizí v polovině měsíce.

Aktualizováno 4.11. - krom zmíněných her to bude také poměrně povedené akční RPG GreedFall, které už za 14 dní v PS Plus Extra a Premium nabídce nenajdeme. Je to škoda, protože druhý díl je v přípravě a bylo by ideální moci si před vydáním zahrát i první.

GreedFall
Název hry

GreedFall

Datum vydání PS4

10. 9. 2019

Datum vydání PS5

30. 6. 2021

Aktuální cena na PS Store

207 Kč

Vývojář

Spiders

Žánry

Akce, Dobrodružná, RPG

Protože Sony nikde neinformuje hromadně o tom, které hry budou v jakém termínu ve službe PS Plus Extra a Premium, je to na všímavých hráčích, aby procházeli jednotlivé hry a případně si všimli zajímavých dat. To se nyní stalo a tak víme, že od 15. listopadu si už nebudeme moci zahrát pět her, z nichž tři patří do série Mafia. Jedná se o vylepšené veze Definitive Edition všech tří dílů. Jedná se o skvělé hry, především ten první, a pokud jste je nehráli, zkuste je dokud můžete. Další dvě hry jsou motorkové závody Ride 4 a MXGP 2021, ty asi tolik hráčů neosloví.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.