PS4 Need for Speed digitálně jen za stovku | Novinky

PS4 Need for Speed digitálně jen za stovku

  • 15. 10. 2020, 07:34
  • Jan Válek

Sleva, která se neodmítá.

Zatímco včera začala nová výprodejová akce Halloween na PS Store, trošku v tichosti a mimo ni došlo i k dalším slevám. Konkrétně bychom zmínili dva kousky ze závodního žánru. Prvním je Ride 2, vydaný již v roce 2016, ale vcelku slušně hodnocený a určitě vám dá dobrou představu o tom, jestli vás budou na PlayStation 4 bavit motorky. Při slevě 90% činí prodejní cena na PS Store 128 Kč. Pokud vás simulátor motorek chytne, tak si můžete přečíst naši nedávnou recenzi Ride 4 a pořídit případně tento nejnovější díl.

RIDE 2
Název hry

RIDE 2

Datum vydání PS4

7. 10. 2016

Aktuální cena na PS Store

699 Kč

Vývojář

Milestone

Žánry

Závodní, Simulace

Nicméně jak lákáme už v titulku této zprávy, hodně zajímavou nabídkou je Need for Speed. To vás může pro změnu navnadit na blížící se příchod remasteru Hot Pursuit. Aktuálně zlevněný díl představující obrození série také vyšel již před delší dobou, ale stále ho můžeme doporučit a nyní ho digitálně koupíte za pouhých 100 Kč, což je sleva 80% z aktuální běžné ceny v edici PlayStation Hits. Need for Speed se vrací k nočním závodům, tuningu a stylovým filmečkům. Bere si to nejlepší z oblíbených NFS: Underground, přidává něco málo z moderních NFS a z tohoto mixu vzniká úžasné dopravní hřiště pro vás a vaši partu.

Need for Speed
Název hry

Need for Speed

Datum vydání PS4

3. 11. 2015

Aktuální cena na PS Store

70 Kč

Vývojář

Electronic Arts, Ghost Games

Žánry

Závodní

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.