První záběry z hraní Spinder-Man: Miles Morales na PS5 | Videa

První záběry z hraní Spinder-Man: Miles Morales na PS5

  • 16. 9. 2020, 22:37
  • Jan Válek

Prohlédněte si pořádnou akci se vším všudy! Vyjde mimochodem i pro PS4.

Vůbec první gameplay záběry z Miles Morales, tedy chystaného pokračování Spider-Mana mířící na PlayStation 5, jsme od dnešní akce očekávali. A přání byla naplněna. V traileru se můžete podívat na relativně dlouhé záběry z hraní. Úvod Miles Morales se odehrává krátce po událostech ze základního Marvel’s Spider-Man na PS4.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales - Gameplay Demo | PS5

I v rámci ukázky můžete nejprve vidět Milese a jeho nejlepšího kamaráda Ganke Leeho během procházky východním Harlemem. Opravdu krásně zpracovaný New York ve vánočním období! Ta pravá a pořádná akce přichází v další části, kdy už sledujeme famózní souboj na rozpadajícím se mostě Braithwaite Bridge.

Zdroj: Sony Interactive Entertainment

Miles bude vynikat řadou nových schopností – používá výbušniny stejně jako novou bio-elektrickou pavučinu i dovednosti pro maskování. Nicméně akce se stále nese na hodně podobné a známé vlně jako první díl, což lze jen kvitovat.

Zdroj: Sony Interactive Entertainment

Spider-Man: Miles Morales byl potvrzen, že dorazí kromě PS5 také na platformu PS4, což je pro nás vcelku překvapivé. Cena obou verzí bude stejná a v rámci pořízení PS4 verze hry získáte i její update na PS5 zdarma.

Zdroj: Sony Interactive Entertainment
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.