První in-game záběry z Sniper Ghost Warrior Contracts 2 | Videa

První in-game záběry z Sniper Ghost Warrior Contracts 2

  • 16. 9. 2020, 09:00
  • Ivan Herman

Odstřelování na extrémní vzdálenosti můžete vidět na záběrech z hraní.

K oficiálnímu oznámení a představení Sniper Ghost Warrior Contracts 2 došlo letos na konci června. Nyní nám CI Games servíruje první záběry opravdu z hraní. Konkrétně můžeme vidět odstřelování na opravdu hodně dlouhou vzdálenost. Právě s tímto specifickým typem sniperek přišlo už první Contracts.

Kill Shot 1506 meters - Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Teaser Trailer

Odstřelování na extrémně dlouhé vzdálenosti přináší úplně nové výzvy a mnoho specifik i odlišností. Nejlépe to můžete vidět právě v tomto debutovém gameplay traileru. Tvůrci slibují na míru vytvořené mise napříč kampaní a podíváme se i do modernějšího období, s čímž se váže také ta nejmodernější technika v naší sniperské výbavě. Slibována je i vylepšená umělá inteligence protivníků. Hra by měla vyjít letos na podzim, potvrzena byla verze pro PlayStation 4.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.