První gameplay záběry z Two Point Campus | Videa

První gameplay záběry z Two Point Campus

  • 15. 6. 2021, 14:17
  • Martin Nejedlý

Nedávno oficiálně potvrzený nástupce ukazuje první záběry z hraní.

Two Point Campus bylo před oficiálním odhalením prozrazeno skrz MS Store, nicméně nyní již vše Two Point Studios a vydavatel Sega stvrdili oficiálně a máme i první gameplay záběry. Základní vizuální styl a myšlenku bude mít hra hodně podobnou s Two Point Hospital, nicméně hratelnost přeci jen nabídne odlišné situace i přístup. Mluví o tom zástupci vývojářského studia v novém videu, které ukazuje právě i záběry z hraní.

Two Point Campus Gameplay presentation - Future Games Show E3 2021

Přesun ze zdravotní péče ke vzdělávání znamená obstarávání a budování celého provozu univerzity. Zatímco nemocné pacienty jste ošetřili a odešli spokojeně po svých (nebo se proměnili v ducha), postavičky v nové hře budou v areálu trávit mnohem více času. Do určité míry tak Two Point Campus připomíná The Sims, protože se v ní musíte starat o spokojenost, řešit osobnost každého studenta i jeho přání a potřeby. Určitě však nebude chybět dobře známý grafický styl, ani odlehčenost a vtipnost situací, názvů i problémů, které se objevují.

Two Point Campus vyjde v roce 2022 pro všechny hlavní platformy – tedy PlayStation, Xbox, Switch a PC.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.