První gameplay záběry z MotoGP 21 | Videa

První gameplay záběry z MotoGP 21

  • 11. 3. 2021, 17:23
  • Petr Provazník

Po oznámení nového ročníku přichází i první záběry z hraní.

MotoGP už je každoroční klasickou z dílen italského studia Milestone. Různých projektů vycházejících ve vcelku pravidelných intervalech mají mnoho, nicméně právě MotoGP beru stále jako vlajkovou loď. Nyní se můžete podívat na první zveřejněné záběry z hraní, které ukazují chystaná vylepšení:

MotoGP™21 First Gameplay

Letošní ročník bude stejně jako všechny hry možná ovlivněný globální pandemií, která již trvá rok. I tak vymysleli tvůrci některá vylepšení a zdokonalení, jež mají posunout zážitek z tohoto simulátoru opět trošku kupředu. Slibována je kompletně přepracovaná kariéra, opět o něco chytřejší umělá inteligence a dostane se do hry i novinka Long Lap Penalties, která byla ve skutečném motoristickém světě představena již před několika lety. Právě ty v praxi ukazuje také toto gameplay video.

Nový ročník MotoGP 21 vychází 22. dubna ve verzích pro PS4 i PS5.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.