První dva díly budou ke třetímu Hitmanovi zdarma | Novinky

První dva díly budou ke třetímu Hitmanovi zdarma

  • 3. 1. 2023, 22:20
  • Jaroslav Pazdera

Nově se bude jednat o kompletní balíček veškerého obsahu.

Pokud jste si mysleli, že Hitman 3 je mrvý, tak nemůžete být dále od pravdy. Krom toho, že se letos dočká updatu Freelancer, který ze hry udělá roque-lite hru, si autoři připravili i další příjemnou změnu. První dva díly si za nějakou dobu nebudete moci koupit samostatně skrze PS Store a důvodem je to, že se stanou od 26. ledna součástí Hitmana 3, respektive Hitman World of Assassination, jak se hra bude dále jmenovat. Krom ní už najdete v PS Store jen Deluxe Pack, který do hry přidá různý DLC a vylepšení. Ten bude stát zhruba 30 eur navíc.

Pokud už jste ale měli první dva díly zakoupené, nemusíte se bát, vždy se k nim dostanete ze svojí knihovny. Pokud je ale nemáte, bude stačit zakoupit si jen "trojku" a budete mít kompletní nabídku na vysoké desítky hodin hraní.

Hitman
Název hry

Hitman

Datum vydání PS4

7. 11. 2017

Aktuální cena na PS Store

1 599 Kč

Vývojář

IO Interactive, Square Enix, Feral Interactive

Žánry

Akce, Střílečka

Hitman 2
Název hry

Hitman 2

Datum vydání PS4

13. 11. 2018

Aktuální cena na PS Store

1 849 Kč

Vývojář

IO Interactive

Žánry

Akce

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.