První DLC pro DOOM Eternal se jmenuje The Ancient Gods | DLC

První DLC pro DOOM Eternal se jmenuje The Ancient Gods

  • 8. 8. 2020, 09:12
  • Ivan Herman

Bethesda potvrdila první příběhové rozšíření letošního Dooma.

Potvrzení prvního DLC s názvem The Ancient Gods proběhlo zatím jen na Twitteru, čímž tvůrci z id Software a vydavatel Bethesda oznámili světu tento název.

Prozatím neznáme příliš detailů, jejich plné představení má proběhnout 27. srpna v rámci Opening Night Live eventu letošního virtuálně konaného gamescomu. Podle všeho by mělo být The Ancient Gods rozděleno na dvě části a odehrávat se má jak na Zemi, tak na planetě Urdak.

Teaser nad tímto odstavcem vypadá lákavě a události v prvním příběhovém DLC by měly přímo navazovat na hlavní kampaň v základní hře. DOOM Eternal zároveň nedávno získal nový update, jehož hlavním prvkem byl návrat možnosti rychlé výměny zbraní – jak v kampani, tak battlemódu.

Kromě toho vydavatel Bethesda nedávno oznámil, že právě tato hra získá hned při příchodu PlayStation 5 upgrade, který ji přenese na next-gen konzoli a bude zdarma pro všechny majitele PS4 verze.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.