Prozkoumávání hradu Mourne v Elden Ring | Videa

Prozkoumávání hradu Mourne v Elden Ring

  • 29. 1. 2022, 12:14
  • Jaroslav Pazdera

Server GameInformer zveřejnil parádní video ze hry, která už je jen měsíc daleko!

Herní server GameInformer měl exkluzivní možnost nahlédnout pod pokličku připravovaného RPG od From Software Elden Ring. Nejen, že měli nádhernou obálku časopisu a spoustu informací, ale nově zveřejnili také video s průzkumem jednoho z hradů - Castle Mourne. To je hodně nehostinné místo, které obývá spousta nepřátel, někteří i hodně podivní. Na ploše více než čtyř minut tak můžeme vidět průzkum hradu, nějaké ty souboje, ale také poměrně obří nepřátele, které je ale překvapivě snadné porazit, pokud víte jak na to. Video vypadá skvěle (a hodně připomíná Dark Souls III) a to nejlepší na tom je, že do vydání už nezbývá ani měsíc! Elden Ring totiž vychází 25. února a podle předchozího zpravodajství by měl termín dodržet, protože je definitivně hotov.

Exclusive ELDEN RING Gameplay – Exploring Castle Mourne

Pokud navíc vládnete angličtinou, máte tu o něco delší a komentovanou verzi s detailním rozborem všeho, co je v gameplayi vidět.

Castle Mourne – Exclusive Elden Ring Gameplay Breakdown
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.