ProEvolution Soccer bude nově eFootball a bude free-to-play | Videa

ProEvolution Soccer bude nově eFootball a bude free-to-play

  • 21. 7. 2021, 20:13
  • Jaroslav Pazdera

Obrovská změna v zavedené fotbalové sérii.

Jedna ze dvou legendárních fotbalových sérií, Pro Evolution Soccer, se dočkala obrovské změny. Konami totiž oznámilo, že mění název na eFotball, bude to free-to-play hra a nebude vycházet každý rok, ale bude se jednat o herní platformu, která bude dostávat pravidelné aktualizace a bude hratelná napříč různými herními systémy, konzolemi a dokonce i na smartphonech. Nejeden fanoušek asi v tuhle chvíli zpozorní a bude se bát, že to bude obrovský krok dolů. To ale uvidíme.

Prozatím víme, že hra poběží na Unreal enginu 4, nabídne klasické battlepassy jako známe třeba z Warzone a další herní mody si budeme moci dokoupit coby placená DLC. Celá hra se bude postupně vyvíjet, nejdříve nabídne jen zápasy, později tvorbu týmů a hráčů a tak dále. Pokud zatím nevíte, co si o tom myslet, nejste zdaleka sami a i my trochu máme strach, že tím skončí jedna klasická herní série, prakticky jediná, která mohla útočit na leadera FIFU. Ať tak či tak, eFotball vyjde na podzim letošního roku a další updaty pak kontinuálně.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.