Příští týden dorazí zdarma Super Bomberman R Online | Videa

Příští týden dorazí zdarma Super Bomberman R Online

  • 20. 5. 2021, 13:43
  • Jaroslav Pazdera

Nové Battle Royale až pro 64 hráčů v klasickém hávu a s Metal Gear Solidem.

Zdarma hratelný díl legendárního Bombermana dorazí na PlayStation 4 už 27. května. V rámci Battle Royale modu si proti sobě bude moci zahrát až 64 hráčů. Hráči nebudou hrát najednou, ale začne se na šestnácti bitevních plochách a jak budou hráči vypadávat, bude hřišť méně a méně, až zbyde jeden výherce. Trochu to tedy připomíná i Fall Guys. Jako klasická free to play hra nabídne i Bomberman různé battle passy pro všechny hráče i placený pro ty méně spořivé, můžeme se těšit na mraky oblečků a vzhledů hlavního hrdiny a samozřejmě na mikrotransakce za Bomber mince.

SUPER BOMBERMAN R ONLINE | Official Trailer

Pokud budete chtít nějaké předměty do začátku, můžete si za 10 eur koupit Konami balíček, který nabídne předměty inspirované hrami Silent Hill, Castlevania nebo Gradius. První sezóna navíc bude inspirována především legendárním Metal Gear Solidem a tak se můžeme těšit na obleček Snaka a další tematické předměty.

Super Bomberman R Online bude dostupný zdarma na PS Store už 27. května.

Metal Gear Solid V: Phantom Pain
Název hry

Metal Gear Solid V: Phantom Pain

Datum vydání PS4

13. 10. 2016

Aktuální cena na PS Store

281 Kč

Vývojář

Konami Digital Entertainment

Žánry

Akce, Střílečka

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.